Sivut

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Peruskivaa ja ihan ookoota

Viikon treenisaldo näyttää siltä että flunssasta on toivuttu, ja samaa kertoo fyysinen olokin. Satunnaisesti vielä aivastuttaa ja ikinuhasta olen saanut nauttia niin pitkään kuin muistan, mutta en osaa pitää niitä kovin hälyttävinä. Viikko tuntui muutenkin vallan hyvältä, ja sain mahdutettua ohjelmaan melko monipuolista rimpuilua.

Combat oli tällä kertaa peruskiva, tuntia seurannut fiilis maailmaa syleilevä. Toivon todella ettei lenssun kanssa tarvitse ottaa tällä kertaa takapakkia, sillä huomiselle on taas varattu tunti, ja soisin itseni nauttivan hakkailun jälkeisestä euforiasta tälläkin kertaa. Alan pikkuhiljaa tulla sinuiksi ohjelman kanssa, ja vaikka siellä on jonkin verran ei-kaikista-lemppareimpia juttuja, on silti mukavaa olla suurinpiirtein kartalla siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Odotan silti ennen joulua alkavaa uutta ohjelmaa suht innokkaasti, sillä vaikka peruskiva on turvallista ja tasaisen mukavaa, se jäätävä tykitys on kuitenkin se, mitä combatilta toivon.

Salillakin sujui tällä viikolla ihan ok. Ehdin käydä ennen flunssaa puntilla vain kaksi kertaa sen edellisen taudin jälkeen, joten en vielä uskaltanut palata samoihin painoihin kuin ennen sairastelun alkua. Kovin montaa kiloa takapakkia ei ole tarvinnut ottaa, mutta silti rauta tuntuu painavan sen verran, että matkaa uusiin ennätyksiin lienee edessä vielä tovi. Tämänkin takia toivoisin pysyväni nyt terveenä, sillä vaikka halu kehittyä ja repiä suurempia puntteja on kova, kehon ehdoilla on pakko mennä.

Keskiviikkona oli vuorossa kävely+hölkkä-treeni, puoli tuntia hölkkää ja 35 minuuttia kävelyä pätkissä vuorotellen. Vauhtia on edelleen vähemmän kuin etanoilla, mutta mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa olisi. Torstaiaamun perusteella on myös helppo puhua kehonhuollon puolesta - keskiviikkona venyttelyt unohtuivat töihinlähdön tiimellyksessä, mikä vaikutti välittömästi etureisiin ja lonkankoukistajiin. Torstai-iltana foam roller olikin paras kaveri, vaikkei heiaan asti päässytkään.

Alkavasta viikosta tulee todennäköisesti sovellettu versio, sillä keskiviikkona on edessä tunnin hieronta. Yritän pitää kiinni hierojan ohjeesta olla rääkkäämättä lihaksia edellisenä ja seuraavana päivänä, joten huipputehokkaita treenipäiviä tuskin tulee monta. Toisaalta voisi olla aiheellista keskittyä treenaamaan itsetunto- ja itsehillintälihaksia, sillä takana on luvattoman monta huono ja pullero -masistelupäivää. Tulevan viikon teema saakin virallisesti olla erään viisaan miehen sanoista poimittu "Älä milloinkaan, siis milloinkaan soimaa itseäsi. Ja jos huomaat että teet niin, älä soimaa itseäsi siitä."

Itsetuntoa hellivää viikkoa muillekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti