Sivut

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Nollaviikko

Hörötytti nimetä yllä oleva kuva treenit41.jpg. En siis ole liikkunut tällä viikolla ollenkaan, koska flunssa. Nyt olo on jo huomattavasti parempi kuin muutama päivä sitten - henki kulkee molemmista sieraimista ja viime yönä taisin nukkua 7-8 tuntia heräämättä kertaakaan. Ääni on kuitenkin edelleen paineessa, aivastuttaa silloin tällöin ja nenäliinoja kuluu yhä, joten myös alkuviikosta on tulossa hyvin rauhallinen. Jos saisi tällä kertaa podettua tämän pois niin, ettei tarvitsisi taas muutaman viikon päästä olla uudelleen kipeänä.

Liikkumisen sijaan olen tällä viikolla ostanut uuden lempimukin, rakastunut suolalihaan, koukuttunut uuteen Windows-luuriini ja törmännyt firman kellarikerroksessa majailevaan päästäiseen. Kuvia tapahtumista on, mutta koska ne ovat nähtävissä suoraan sivupalkista ja/tai Instagramista, jätän kuvaoksennuksen tästä kohtaa pois.

Näiden aktiviteettien lisäksi sain pestyä asunnon parvekelasit ensimmäistä kertaa (olenkin asunut tässä vasta päälle kolme vuotta) ja oltua viisi päivää ilman suklaata, karkkia, sipsejä, pullia jne. Profeel-kaakao ja Läkerol-pastillit olivat päivittäisessä käytössä eli herkuttomuudesta ei voi puhua, mutta melkoinen saavutus silti - oikeastaan sekä ikkunanpesu että tämä ansaitsisivat rastit seinään.

Ensi viikolla tiedossa ainakin psykoa, pankkireissu sekä kontakti kiinteistönvälittäjään, toivottavasti myös hieman liikuntaa. Syksykin alkaa hytisyttää ihan toden teolla - pukekaa lämpimästi päälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti