Sivut

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Neljä huilia ja 150 kiloa

Lihakset kuulemma kasvavat levossa, joten tämän viikon jälkeen odotan näkeväni käsivarsissani Kippari-Kallen hauikset.

No joo. Hassua ajatella, että pari vuotta sitten olisin ollut tällaiseen viikkoon oikein tyytyväinen. Kun olisin saanut itseni liikkeelle kolme kertaa viikon aikana. Silloin liikunta oli työlästä ja äärimmäisen epäkiinnostavaa nahkeilua, mitä nyt vain piti omatunnon hiljentämiseksi silloin tällöin harrastaa. Senpä takia en voi olla nyt kovin masentunut siitä, että tästä viikosta muotoutui kuin luonnostaan kevyt. Tätä vuotta on eletty 31 viikkoa, joista kahtena viikkona tämä mukaan lukien lepopäiviä on ollut neljä. Kolmen lepopäivän viikkoja on ollut kuusi, sairaspäiviä yhteensä 18 kappaletta eli 3 päivää vaille kolme viikkoa. Kaiken ynnäilyn ja vähentämisen tuloksena olen tänä vuonna liikkunut 4-6 kertaa viikossa 20 viikkona 31:stä.

Oliko teistäkin tuossa ihan liikaa numeroita?

Anyhow. Torstaina olin alunperin suunnitellut meneväni ulkojumppaan, kun Fressin oli tarkoitus järjestää paikallisella urheilukentällä Kinesthetic dance training -tunti. Luonnollisesti taivas repesi noin kaksi tuntia ennen h-hetkeä eikä sade näyttänyt loppuvan enää ikinä, joten tunti peruttiin. Hence the bodycombat.

Salilla kävin tälläkin viikolla kaksi kertaa, vaikka olen jo muutaman viikon ajatellut, että voisi joskus vetää vain yhden punttitreenin ja muina päivinä aerobista. Syytän personal traineria, joka on onnistunut loihtimaan niin kivan 2-jakoisen ohjelman, etten tahdo luopua kummastakaan puolikkaasta. Tänään tunsin itseni vieläpä extraenergiseksi ja maailman voimakkaimmaksi olennoksi, joten piti kokeilla jalkaprässienkkoja - 150 kiloa liikkui 12 toiston verran. Me so happy, vaikka huomenna tulenkin tarvitsemaan nostokurjen päästäkseni ylös sängystä.

Päässäni liikkuu hajatuksia tulevan syksyn ja kevään varalle, mutta palaan asiaan saatuani hajatukset postauksen muotoon. Sillä aikaa voitte varautua keskiviikkona koittavaan vuosisadan vesisateeseen/ukkosmyrskyyn/luonnonkatastrofiin - Fressillä olisi silloin ulkoilmaspinning-maraton johon ihan ehdottomasti haluaisin osallistua, ja tietäähän sen miten siinä taas käy.

Myöhempi edit: korjattu ajatusvirhe :)

2 kommenttia:

 1. Sun kirjoitustyyli on niin huippu :D Tykkään tosi paljon! Samoin tykkään sun uudesta prässienkasta, mahtavaa! Mä niin odotan, että saan sen puolimaratonin rykästyä,jotta pääsen sitten kasvattamaan hullut lihakset salilla ;) Ja hei, ulkoilmaspinning kuulostaa huikeelta. Toivotaan, että tulee vain pieni taifuuni ja pääsette polkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen ;) Miekin tykkään prässienkasta ja spinningistä ja ulkoilmasta jajaja, mutta uskon maratonin toteutumiseen vasta kun olen paikanpäällä ollut.

   Puolimaratonille paljon tsemppiä, nostan kuvitteellista hattua kaikille, jotka jaksaa juosta tuollaisia katsiljoonan kilometrin matkoja :)

   Poista