Sivut

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Erittäin perus

Mihin nämä viikot katoavat? Vastahan se oli edellinen sunnuntai...

Joka tapauksessa, kulunut viikko oli treenien osalta melko perinteinen, ja maanantaina kävimme työkaverin kanssa hakkaamassa läpi combatin. Hämmästelin itsekseni, miten hyvin työvuorot ovat ns. tukeneet harrastusta, kun combattiin on päässyt melkeinpä joka viikko. Ihan ilman työvuorotoiveitakin, jotka kyllä nekin toteutuvat ihanan esimiehen ansiosta 95-prosenttisesti. Pyysin maanantaina päästä lähtemään töistä 5 minuuttia aiemmin jotta ehtisin noutaa työkaverin mukaan kotoaan, johon esimies totesi 10 vaille, että "lähepä nyt ja sano Työkaverille terveisiä, mene mene, ei meillä tässä mittään oo". Melko huippua.

Keskiviikkona tuli istuttua tunti ihan perinteisen kuntopyörän selässä. Töitä oli iltapäivään asti, mutta periaatteessa salillekin olisi ehtinyt. Jostain syystä kuitenkin kehtuutti ihan vietävästi, satoi kaatamalla vettä eikä kiinnostanut raahautua ovesta ulos. Keho kuitenkin vaati hikoilua, joten kaivoin pyörän olohuoneen nurkasta, lapioin pölykerroksen pois tieltä ja istuin satulaan. Päivän liikunta-annos tuli nautittua ja hiki virtasi, mutta kyllä vaan tuntui monien spinnien jälkeen ihan uskomattomalta mummopyörältä.

Loppuviikosta ei sitten oikeastaan olekaan suurempaa kommentoitavaa. Molempina salipäivinä perusvääntöä, ja lauantaina reilun tunnin crossailut väliin.

Ensi viikolla alkaisi Fressin syyslukujärjestys. Osa vakkaritunneista säilyy paikoillaan, mutta osittain on taas maailmankirjat järjestettävä uudelleen. Lisäksi on taas pitkästä aikaa perehdyttävä siihen, mistä ajankohdista löytyy zumbaa tai vastaavaa - uuden liikuntasuunnitelmani yksi osa tulee olemaan ns. reipasta peruskuntoa, johon kuulemma tanssitunnit sopivat oikein hyvin. Olen siis "pakotettu" zumbaamaan tai shäbämmäämään silloin tällöin - ensimmäisen sh'bamini kuukausiin koen todennäköisesti torstaina.

Syyslukkaria selaillessa en voinut olla huomaamatta bodyjamin puuttumista kokonaan, ja selityskin löytyi melko pikaisesti Fressin fb-sivuilta: ovat poistaneet tunnin kaikkien Suomen Fressien ohjelmistosta kannattamattoman käyttöasteen takia. Vuosi sitten maailma olisi kaatunut tasan tähän ja olisin kiukutellut sekä itsekseni että varmaan palautelaatikkoonkin, nyt kohautin olkiani ja totesin, että onhan niitä muitakin tunteja. Superhyperjamitusten jälkeen homma olisi epäilemättä veetuttanut enemmän, joten ehkä ihan hyvä, että kevään viimeiset jamikokemukset olivat lievästi sanottuna laimeita. Combat ja spinnit for the win!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti