Sivut

sunnuntai 11. elokuuta 2013

50 lenkkiä ja iltasali

Tuijotettuani ruutua tyhjä katse silmissäni päädyin tuollaiseen otsikkoon. Anteeksi paljon.

Heiaheia on kyllä loistava vehje siinä mielessä, että esim. tuosta maanantain kävelylenkistä ei ole jostain syystä mitään muistijälkiä. Tai siis joo, kun oikein pinnistän ja mietin mitä muuta kyseisenä päivänä tein, palailee pätkittäin mieleen, että taisin tosiaan joskus aamupäivällä käydä jo vakkariksi muodostuneen lenkin. Jos taas pitäisi kertoa mitä lenkin aikana ajattelin, miltä tuntui tai tapahtuiko jotain erityistä, en pystyisi. Kai se oli sellainen perinteinen ihankiva lenkki. Beige. Ja näköjään viideskymmenes tänä vuonna.

Keskiviikkona spinnailin. Ja kävin aamulla salilla. En pitänyt puntilla sykemittaria, mutta spinnimaraton mukaan lukien kulutin liikkumalla todennäköisesti n. 1200 - 1300 kcal. Torstaina oli koko ajan nälkä, ja olisi tehnyt mieli syödä kokonaisia lehmiä ja hevosia. Ja koska 2h 21 min ei riittänyt, kävin vielä perjantai-iltana polkemassa kuntospinnin. Hanuriin sattui edelleen keskiviikon jäljiltä, mutta muuten tuo kolmevarttinen hurahti ohi ihan huikean nopeasti.

Eilen repäisin, ja kävin tekemässä elämäni ensimmäisen iltasalin. Pääsin töistä kolmelta, ja koska töiden jälkeen piti syödä ja pestä pyykkiä, en ehtinyt puntteilemaan ennen kuutta. Olen käynyt lukemattomia kertoja iltatunneilla, mutta en ole tainnut koskaan käydä Fressillä lauantai-iltana kuuden jälkeen. En tiennyt mitä odottaa, mutta jotenkin tunnelma oli erilainen kuin arkena - johtuen melko pitkälti siitä, että taisin tuon vajaan parin tunnin aikana nähdä koko rakennuksessa yhteensä 5 ihmistä. Note to self: älä koske mun painoihin -logististen syiden kannalta optimaalisin aika treenata: lauantai-ilta sellaisena viikonloppuna, kun kaupungissa on festarit ja kaikki muut ovat siellä tai ainakin jossain muualla. Kropan kannalta optimaalisin aika treenata: ei lauantai-ilta. Tai eipä tuolla viikonpäivällä ole väliä, lähinnä kai ilta ylipäätään. Työpäivä tuntui jaloissa, ja kaikki rauta painoi noin kolme kertaa enemmän kuin normaalisti aamulla. Ehkä siis pysyttelen pääasiassa aamuihmisenä, ja kestän satunnaisen jonottelun.

Jatkan edelleen viikko sitten mainitsemieni hajatusten järjestelemistä, ja palaan asiaan kun saan niihin jotain tolkkua. Nyt taidan keskittyä selviämään siitä ajatuksesta, että 9 päivän työputkesta on jäljellä vielä viisi. Aurinkoista ja erityisesti rennompaa viikko teille, ihanat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti