Sivut

maanantai 15. heinäkuuta 2013

2k

Myös viime yönä näin unta juoksulenkistä, joten tänä aamuna oli pakko lähteä kokeilemaan, kuinka pitkään se tassu nousee. Viimeksi sain hölkättyä 1,1 kilometriä putkeen, nyt kilometrejä taittui 2. Kaksi kilometriä. Kaksi tuhatta metriä! Huutomerkki! No joo, ehkä en vielä ilmoittaudu maratonille, mutta siis hitusen hienoa. Yhteensä testilenkillä oli pituutta 3,7 kilometriä, joista vielä 200 viimeistä metriä hölkkäsin. Aikaa kului 32 minuuttia, kaloreita Garminin mukaan 256.

 What I think I do... and what I actually do

2 kommenttia:

  1. Vau Anni! :) Nyt vaan muistat juosta riittävän hitaasti, maltilla sekä venytellä! Itse kun innostuin juoksemisesta ja siitä miten nopeasti se kuntoa kehittääkään, niin juoksin itselleni tulehtuneet penikat ja usean viikon juoksutauon. Maltilla vaan, niin hyvä tulee :) ps. Edelliseen postaukseesi viitaten. Minäkin kärsin aina lomanloppumusahdistuksesta ekan viikin jälkeen. Nytkin, vaikka jäljellä on vielä 4vkoa. Hassu on ihminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malttia on peräänkuulutettu muuallakin, joten ajattelin tosiaan ottaa alkuun suht rauhallisesti. Vasemmasta säärestä huomasin jo illan combatissa, että aamun rasitus oli sille jotain uutta. Sydän tuntuu olevan suht ok, sillä sain hölkätä tuon 2km ennen kuin syke nousi 170:een, ja sen jälkeen riitti 100m matka, että sain pulssin tasaantumaan johonkin 130:een. Enemmän siis katsottava noiden koipien perään, etten saa itseäni särki :)

      Poista