Sivut

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

I'm alive


Ahkeran näköinen viikko, tosin viikonlopun kävelylenkeistä ainoastaan lauantainen "tuntui jossakin", kun miehekkeen kanssa kävelimme seitsemisen kilometriä iltalenkkinä. Tänään kävin pyörähtämässä kotopuolessa ja kävelimme emon kanssa moikkaamaan mummoa vanhainkotiin "lenkin kautta". Rauhallista tahtia, mutta ai että oli mukava käppäillä auringonpaisteessa.

Mielenkiinto bloggaamiseen on tällä hetkellä suoraan verrannollinen painonpudotukseen, eli ei nyt vaan lähe. Olen silti iloinen seitsemästä viikossa tai parissa kadonneesta sentistä, vaikka lähtivätkin ympäri kroppaa eivätkä pelkästä eturepusta. Kokonaissaldo ajanlaskun alusta 20 senttiä, which is nice.

Lähitulevaisuudessa lienee edessä reissu labraan tsekkaamaan kilpirauhasarvot, samalla voisi udella lekurilta kannanottoa kalorimääriin tai painonpudotukseen ylipäänsä. Yleinen vointi alkaa kuitenkin olla huomattavasti parempi kuin syksyllä, joten toivoisin niiiiin kovasti, ettei sutjakoitumisprojektilleni olisi enempää esteitä.

Kassellaan kassellaan.

2 kommenttia:

  1. Hip hurraa, päivitys! Juuri kun laitoin sulle tunnustuksen ja itsekseni harmittelin harvaa päivitystahtia ;)
    http://pumpumkatti.blogspot.com/2012/04/kansainvalista-rakkautta.html

    VastaaPoista
  2. Kiitän nöyrästi :) Kieltämättä koko blogi tuntuu ajoittain vähän turhakkeelta, kun jorisen suurimman osan asioista toisaalla eikä juttua tunnu oikein riittävän. Mutta siitä huolimatta, lämmin kiitos ensimmäisestä tunnustuksesta koko blogihistoriani aikana ;)

    VastaaPoista