Sivut

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Hoikka päivä

Huomattavasti mukavamman näköinen viikko kuin edellinen, vaikka aerobiseen painottuikin. Salille lähteminen tuntui oikeastaan koko viikon jotenkin hankalalta ja kehtuutti, joten vaihdoin alunperin maanantaille suunnitellun punttitreenin ulkoiluun. Perjantaiaamuna olisi ollut toinen mahdollisuus, mutta miehen seura vei voiton - harvinainen tilanne, kun minulla oli iltavuoro ja miehellä vapaa. Eilen olisin jo halunnut lähteä salille mutten enää töiden jälkeen jaksanut. Turhaa venkoilua kieltämättä koko viikon, mutta jahkaaminen aiheutti sen, että tämänpäiväinen treeni tuntui mukavalta kaikin puolin.

Tein pitkästä aikaa kokovartalotreenin, eli yhdistelin kahden ohjelman liikkeistä ne itselleni tärkeimmät. Tämä ihan siltä varalta, että tiistaille suunniteltu salipäivä jää syystä tai toisesta väliin *köh*. Huomenna on tarkoitus lähteä isännän kanssa kaveripariskunnan luokse istumaan iltaa, ja vaikka omat illanistumiseni useimmiten rajoittuvat pariin siideriin ja sipseihin yms naposteltaviin, tässä iässä pelkkä myöhään valvominenkin riittää pilaamaan seuraavan päivän. Ja kyllä, 28-vuotiaana voi jo käyttää ilmaisua tässä iässä.

Tänään oli myös pitkästä, piiiitkästä aikaa hoikka päivä, which was nice. Paino tai muutkaan ulkoiset ulottuvuudet eivät ole muuttuneet sen kummemmin, mutta yhtäkkiä peilin edessä sain itseni kiinni ajattelemasta, että eihän tuo nyt ihan niin karmealta näytä. Kyseinen fiilis ei välttämättä jatku pitkään, mutta on kieltämättä piristävää vaihtelua.

Mukavaa tuttua vapuille, muistakaa grillata simaa ja juoda nakkeja kuten kunnon pääsiäiseen kuuluu! Minä vedän huomenna päähäni törkeän, mustan afroperuukin ja seuraan mielenkiinnolla, kuinka moneen huutonaurukuolemaan onnistun syyllistymään yhden työvuoron aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti