Sivut

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Hyvänmielenlisiä

Pahoittelen kuluvan viikon radiohiljaisuutta, en vain ole löytänyt hieman hukassa olevaa kirjoitusinspiraatiota mistään. Olisin voinut nimetä tämänkin viikon perusviikoksi siinä mielessä, ettei siinä treenien suhteen tapahtunut oikein mitään erikoista. Olen nyt parin viikon ajan päästänyt itseni neljällä liikuntakerralla viiden sijaan, ja olo on jotenkin... lösähtänyt. Saattaa tosin johtua vähän siitäkin, että vetelin päivälliseksi Kotipizzan Special operan kyytipoikanaan mansikkasiideriä, jälkkäriksi muutaman rivin suklaata. Hupsista saatana.

Viikonlopun läskiperseilystä huolimatta olen kohtuullisen tyytyväinen kuluneeseen viikkoon; paino pyöri parina aamuna alle 74 kilon ja onnistuin pitämään herkuttelun kurissa muutaman päivän ajan. Tätä voisi yrittää taas kerran uudestaankin, kun viikolta ei kuitenkaan jäänyt päällimmäiseksi mieleen vieroitusoireita tai muita suklaatuskia.

Mitäs muuta. Tosiaan, tein männäviikolla pari miellyttävää huomiota maitovammaisille (=laktoosi-intolerantikoille) suunnatuista tuoteperheistä: jätskialtaasta löytyy jo muutamaakin eri vaihtoehtoa mehujäiden lisäksi, eikä aina tarvitse joko tyytyä vaniljajäätelöön tai kantaa mukana laktoosinpilkkojia. Tämänkin huomion voitti miellyttävyydessään se fakta, että Valion uuden ProFeel -tuoteperheen kaikki tuotteet ovat laktoosittomia. Jei! Jugurtteihin tai rahkoihin en ole toistaiseksi kajonnut, mutta maistoin sitä kaakaon makuista proteiinijuomaa ja sille tielle jäin. Se ei a) tunnu pirtelöltä suussa eikä b) maistu pahalta, mikä on suunnaton parannus kaikkiin maistamiini proteiinilisiin. (Toim. huom. Valio ei sponsoroi minua (vaikkei pahitteeksi olisikaan), suosittelen mielelläni hyviksi toteamiani tuotteita.)

Hyvänmielenlisää tuli tällä viikolla siitäkin, että läheiseni lähti huumevieroitukseen. Ja tottakai siitä, että parin lämpimän ja yhden sateisen päivän jälkeen ulkona alkaa olla vihreää; alan olla kaikin puolin valmis kesän tuloon. Henkisesti siis, fyysisesti matkaa on jäljellä vielä paljon. Toisaalta en voi mitenkään unohtaa jostain huumorisähköpostista luettua ohjetta rantakuntoon pääsemiseksi: 1) Pue bikinit ylle. 2) Valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti