Sivut

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Viikon liikuntapäiväkirja


Onpas tämä blogini tylsä, mutta oh well. Näköjään postaan tänne ainoastaan urhistelusuoritukseni ja mahdolliset painomuutokset, kun kaikki muu jorina tulee hoidettua foorumijutusteluna. Mutta tuleepahan kirjattua nämäkin johonkin ylös, niin voi sitten tarvittaessa hiihdellä pitkin memory lanea.

Liikuntaa kertyi viikolle viitisen tuntia, mikä on ihan mukava keskivertosuoritus. Torstaina olisi ollut lempiohjaajani bodyjam, johon minun ei ole näköjään tarkoitettu pääsevän; viime viikolla olin paikalla mutta ohjaaja oli eri, ja tällä viikolla kalastin itselleni jostain jonkun vuorokauden mittaisen vatsapöpön. Harmitti tolkuttomasti, mutta sen verran olen oppinut kuuntelemaan kroppaani, etten lähde leikkimään hengelläni.

Syömingit ok alkuviikolla, viikonloppuun mahtui anoppilassa vierailun siivittämänä sokeria ja valkoista vehnää. Ihan omasta tahdosta toki, ja tulos on todennäköisesti nähtävillä huomisaamun vaa'an lukemassa. Mutta juhlin siitä huolimatta sillä, että pari aamua sitten painoa oli saman verran kuin viime kesänä aloittaessani. Jospa se suunta jatkuisi edelleen alaspäin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti