Sivut

torstai 1. maaliskuuta 2012

Koukussa

Annoin pikkusormen ja Veikolta kädet... eiku. Tarkoitus tosiaan oli kokeilla Kiloklubin ruokapäiväkirjaa, mutta siihen penteleeseenhän jää jumiin! Ja voi hyvä isä, mitä ihmeellistä tyydytystä saan siitä, että tämän päivän kaikki pallurat ovat vihreitä.

Pakko kai se on tunnustaa, että onhan tuo ihan mielenkiintoista. Talousvaakaa en edelleenkään lisää hankintalistalle vaan heitän osan määristä lonkalta, joten ihan kalorilleenhan nuo lukemat eivät voi pitää paikkaansa. Mutta ei tuo silti ihan toivottomalta näytä, ja vaikuttaa jopa siltä, että näillä syömingeillä päiviin jää ihan kohtuullinen vaje. Paitsi tiistaina, köh.

Flunssa pitää otteessaan vielä säännöllisen niistämisen ja ajoittaisen yskän verran, ja kuulostan Nylon Beatin karanneelta jäseneltä. Silti alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että saatan kaikesta huolimatta jäädä henkiin - uskalsin tänään jopa käydä kävelemässä hiljaksiin yhteensä tunnin verran. Työkuviot sen sijaan stressaavat siinä määrin, että tekisi mieli imuroida kaapista loput laivakarkit (30 dumlelakua, 250g marabouta, 9 kitkatia jne). Taitaisin olla onnellisimmillani jossain vapaaehtoistyössä esim. löytöeläintalossa, joten seuraavan lottopotin voi mieluusti ohjata tähän osoitteeseen. Tänks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti