Sivut

torstai 16. toukokuuta 2013

Karkinväriset kaunottaret

Nyt kun eletään taas sitä tähtien asentoa, kun tunnen lievää alavireyttä useammastakin asiasta (miksen ole parempipalkkaisessa työssä, miksi välitän ihmisistä joista ei pitäisi, miksi en ole itselleni lempeämpi), mikään ei piristä niin kuin hartaasti odotettu paketti. Ei liene hetkeen tuntunut kolme viikkoa näin pitkältä. Tai jos kolme viikkoa vielä tuntuikin kolmelta viikolta, niin tämän päivän olin kuin kissa pistoksissa. Voisin avautua aiheesta kuriirifirmojen asiakasyställisyys (kenellä muka on mahdollisuus vahtia paketin tuloa koko päivä, häh?), mutta skipataan nyt se ja keskitytään olennaiseen. Täällä ne nyt sitten ovat, karkkikaunokaiseni!

Karkkiteema alkoi jo kenkien suunnitteluvaiheessa, sillä olin todella kuin kersa namikaupassa. Erilaisia värejä ja etenkin väriyhdistelmiä oli lukematon määrä, ja kaikki luonnollisesti ihkuja kuin mitkä. Miten muka pitäisi osata päättää minkä väriset tahtoo, kun tahtoo kaikki? No okei, myönnetään, että lopputuloksesta saattaa hivenen näkyä se, että halusin tunkea siihen niin monta väriä kuin silmät suinkin kestävät.

Nettikauppa tarjosi myös mahdollisuuden keksiä oma teksti kenkien logolärpäkkeisiin. Ja koska perinteiset logot ovat tylsiä, käytin hetken jos toisenkin keksiäkseni passelin tekstin. Kuuden merkin rajoitus (per kenkä) rajoitti hommaa huomattavasti, mutta lopulta sain popoihini itselleni monella tasolla merkityksellisen tsemppauksen. Vaikka rämpisi millaisessa suossa, niin jatkettavahan se on kun muitakaan vaihtoehtoja ei ole.

Mutta siis, ovathan nuo nyt ennen kaikkea aivan tolkuttoman söpöt, enkä malta odottaa ulkoilutusta.

 Happy feet!

Jos alkoi himottaa, mahdollisuuden omien kaunokaisten kustomointiin tarjoilee Nike. Ja tämä ei siis ole maksettu mainos, ainoastaan sydänjuuriaan myöten ihastuneen hupakon vapaaehtoinen hehkutus.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pakko olla samaa mieltä :) Ja vaikken todennäköisesti jaksa juosta ns. metriäkään, niin jotenkin polttelisi ihan hirveästi alkaa opetella. Eihän tuon näköisillä kiitimillä voi mennä kuin kovaa :P

   Poista
 2. Oooooi miten mageet popot! Vau! Mun kenkiin tulisi epäilemättä kaikki punaisen, sinisen ja violetin eri sävyt :) Onko nuo siis ihan "oikeat" lenkkarit, joilla voisi juostakin, vai enempi vapaa-ajan / kävelyyn tarkoitetut kengät? Ehdottomasti raporttia tänne kun olet päässyt testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenkien malli on Nike Free Run+ 3, eli ymmärtäisin niiden soveltuvan juoksemiseenkin :P Kenkä on suht napakka tuosta jalan keskiosasta, mutta varpailla on sivusuunnassa reilusti tilaa (joku viisas sanoi, että ovat passelit päkiöillä juoksemiseen). Itsellähän ei juoksukuntoa ole olemassakaan (vielä), mutta ainakin eilisen reippaan kävelylenkin perusteella ovat hyvinkin onnistunut hankinta :)

   Poista