Sivut

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Täytetyt paprikat

Olisin aivan onneton ruokabloggari, sillä unohdan ruuanlaiton ohessa ottaa tarpeeksi kuvia. Puhumattakaan siitä, etten ole kovin kekseliäs kokki - samat ruuat pyörivät viikosta toiseen. Tässä kuitenkin kuukausi sitten loihtimani täytetyt paprikat:

Täytetyt paprikat

6 ämpärinkokoista paprikaa
700 g jauhelihaa
100 g kevyttuorejuustoa
1 pss tacomausteseosta
9 dl vettä
4,5 dl tummaa riisiä
150 g juustoraastetta

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen ja riisi kiehumaan. Pese, puolita ja siivoa paprikat, ja lado ne uunivuokaan tai -pellille.
 
Ruskista jauheliha, lisää tacomauste ja tuorejuusto sekä n. desi vettä.
 
Riisin ollessa kypsää kippaa jauhelihamössö kattilaan riisin seuraksi, sekoita hyvin.
 
Unohda ottaa seuraavasta vaiheesta kuva. Jaa riisi-jauhelihamössö paprikoihin ja kuorruta juustoraasteella, viskaa koko kööri uuniin siksi aikaa, kunnes juusto saa kauniin värin ja paprikat tuntuvat pehmeiltä.
 
 Odota ruuan valmistumista kuola poskella, unohda kuvata paprikasta ja salaatista kyhäämäsi annos ja ota hätävarana kuva pellistä.

Helppoa ja hyvvee!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti